Inschrijven* d.m.v. een e-mail aan: info@quiltsocieteit.nl o.v.v. uw naam, adres en masterclass van uw keuze. Detail ‘Ela’TED’ (2013) Ted Storm - detail ‘Hollands Glorie’ Ted Storm - detail ‘Tableau des Fleurs’ Ted Storm - ‘Spring of Desire’ NOOT: De afgebeelde voorbeelden zijn niet altijd ook het werkstuk dat tijdens de betreffende cursus wordt gemaakt.


* De volgorde van binnenkomst van de aanvraag is de volgorde van inschrijving. Na opgave ontvangt u een nota en eerst na ontvangst van het cursusgeld bent u verzekerd van uw plaats.  Bij niet tijdige betaling van het cursusgeld vervalt uw inschrijving en wordt de eerstvolgende op de lijst in de gelegenheid gesteld mee te doen.


Annulering onzerzijds: 100% restitutie. Annulering uwerzijds: terugbetaling (95%) van het cursusgeld is afhankelijk van het vinden van plaatsvervanging.


** Aan het noteren van uw email adres en het u toezenden van de informatie wordt extra aandacht besteed, maar wij kunnen een juiste adressering of tijdige ontvangst van deze ‘info’ niet garanderen.

Deutschsprachige Kurs 2019 siehe her Ted Storm masterclasses - 2019 terug naar boven

Had u ook willen meedoen?


Voor 2020 staan er weer nieuwe masterclasses op het programma.

Stuur een e-mail naar info@quiltsocieteit.nl

met uw naam en adres en masterclass van uw keuze (zie ook hier)

Wij houden u dan op de hoogte van nieuwe cursusdata zodat u op tijd kunt inschrijven**.


Met ingang van oktober 2019

(nieuwe)  cursuslocatie:


Sporthotel Iselmar

Plattedijk 16

LEMMER  (Frl.)

+31 514 56 90 96

info@iselmar.nl

www.iselmar.nl

Ted’s duimvingerhoed  verzilverd € 36,00  zilver + rvs cup   € 85,00  met 10% korting   verkrijgbaar  tijdens de masterclasses